FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
BelgiëHome > Producten > Klinische voeding

Klinische voeding

De belangrijke rol van een adequate voeding tijdens een verblijf in het ziekenhuis is goed gedocumenteerd door verschillende studies.

Klinische voeding

De belangrijke rol van een adequate voeding tijdens een verblijf in het ziekenhuis is goed gedocumenteerd door verschillende studies. Klinische voeding is vandaag algemeen aanvaard in de klinische praktijk. Nu de levensreddende eigenschappen van een adequate voeding niet meer kunnen worden ontkend, is ze een belangrijk onderdeel van het algemene behandelingspakket geworden. Er bestaan verschillende soorten klinische voeding: enterale, parenterale of een combinatie van beide. De juiste toediening van de klinische voeding hangt altijd af van de darmfunctie van de patiënt en zijn algemene fysiologische toestand.
Lees meer

Totale parenterale voeding (TPV)

Enterale voedingsondersteuning is nodig als de patiënt niet in staat is of niet bereid is om voldoende voedingsstoffen uit normale voeding te halen, of dat niet mag doen. Parenterale voeding wordt buiten het spijsverteringskanaal om toegediend en intraveneus gegeven, via de perifere of centrale veneuze lijn. Gebruiksklare systemen bieden gestandaardiseerde diëten, die door de enteraal of parenteraal gevoede patiënten zijn vereist. Het uitgebreide productassortiment maakt daarom een uiterst flexibele aanpassing aan de specifieke behoeften van de patiënt mogelijk. Voorschriften op maat zijn enkel nodig in specifieke klinische situaties.
Lees meer

Multicompartimentenzakken

De moderne voedingstherapie beschikt over 'handige' voorgemengde oplossingen of voedingsoplossingen op maat van de patiënt. De gestandaardiseerde voedingsoplossingen van B. Braun zijn geschikt voor de meeste parenteraal gevoede patiënten. Deze benadering heeft aanzienlijke voordelen, aangezien ze vergissingen voorkomt in de toediening van de juiste therapie in de loop van de dagelijkse klinische praktijk. Daarnaast beperkt de standaardisering de werklast van het verplegend personeel en de totale bereidingskosten. Het NuTRIflex® Systeem is het 'infusieklaar' systeem van multicompartimentenzakken voor Totale Parenterale Voeding (TPV). Het NuTRIflex® Systeem bestaat uit 2- en 3-compartimentenzakken voor perifere en centrale veneuze toediening, met inbegrip van versies met beperkt volume. De 2-compartimentenzakken bieden verschillende formuleringen met aminozuren, koolhydraten en elektrolyten. Afhankelijk van de individuele vereisten van de patiënt kan men lipiden toevoegen via de poort voor lipidenadditieven. De 3-compartimentenzakken bieden verschillende formuleringen en zakvolumes met aminozuren, koolhydraten en vetten. Afhankelijk van de individuele behoeften kan men sporenelementen en andere micronutriënten toevoegen via de additievenpoort.
Lees meer

Your Nutrition Partner to improve Life

www.nutrition-partner.com

Lees meer

NuTRIscreen App

Download beschikbaar voor I-phone.

Lees meer