FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
BelgiëHome > Producten > Stomazorg

Stomazorg

Compleet in stomazorg. Voor mensen met een stoma biedt B. Braun een zeer compleet pakket voor ileo-, colo- en urostoma´s in zowel 1- als 2-delige uitvoering. Ook voor drainage van fistels en wonden, of spoelen van de darmen hebben wij de juiste producten. Onze hulpmiddelen geven u zekerheid tijdens het dragen, gecombineerd met comfort.

Eendelig systeem

Eendelige systemen worden vaak gebruikt voor meer comfort. In eendelige systemen vormen de plaat en het zakje een geïntegreerd geheel.
Lees meer

Tweedelig systeem

Tweedelige systemen worden vaak gebruikt voor een snelle en gemakkelijke vervanging van het zakje of voor een langdurig hergebruik van een zakje afhankelijk van plaatselijke protocols en terugbetalingsregels. In een tweedelig systeem staan plaat en zakje los van elkaar en worden ze verbonden door middel van een "koppelsysteem".
Lees meer

Irrigatie

Tegenwoordig geven moderne huidbeschermende stomaproducten de stomapatiënt een hoog veiligheidsgevoel en comfort. Maar het gebrek aan controle over de ontlasting en flatulentie, zowel als de esthetische en psychologische zorgen zijn een groot probleem voor patiënten. Om controle over ontlasting te herwinnen en flatulentie te milderen kunnen colopatiënten irrigeren. Irrigatie laat patiënten toe om zonder stomazakje te leven. Met irrigatie als behandeling profiteren deze patiënten van toegenomen comfort, discretie, levenskwaliteit en autonomie.
Lees meer

Toebehoren

Meer comfort in Stomazorg Het B Braun gamma van toebehoren wil patiënten helpen bij het omgaan met hun stoma en wil hun levenskwaliteit verbeteren.
Lees meer

Drainage

Drainage producten helpen bij het laten afvloeien van eender welke ontlasting die dicht bij de chirurgische site zou kunnen plaatsvinden om een infectie van de wonde te voorkomen. Ze kunnen ook gebruikt worden om vloeistoffen uit fistels op te vangen.
Lees meer