FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
BelgiëHome > Producten > Infuustherapie

Infuustherapie

B. Braun biedt een concept voor veilige infuustherapie. Van infuuscontainer tot aan intraveneuze katheter, alle componenten die gebruikt worden zijn ontwikkeld volgens een integraal modulair systeem. Samen creëren zij een systeem dat staat voor veilige infuustherapie!

Infusie- en injectievloeistoffen

B. Braun biedt een groot assortiment aan oplossingen voor alle gebruikers: geleverd in de traditionele glascontainers en in het 'State of the Art' containersysteem Ecoflac®, Ecobag® en Mini-Plasco® connect.
Lees meer

Toebehoren voor bereidingen

Als professional in de gezondheidszorg heeft u producten nodig die gebruiksvriendelijk zijn en de veiligheid van u en uw patiënten waarborgen. In een arbeidsintensieve en stressgevoelige omgeving moeten talrijke medicijnen snel worden bereid. Hierbij bestaat het gevaar van besmetting en/of prikaccidenten. Om deze risico´s te voorkomen is het van wezenlijk belang om zoveel mogelijk naaldvrij te werken. B. Braun biedt u een uitgebreid assortiment naaldvrije producten om uw bereidingen veiliger en eenvoudiger te maken.
Lees meer

Toedieningssystemen

Intraveneuze therapie speelt een belangrijke rol in de patiëntenzorg en heeft betrekking op de parenterale toediening van infuusvloeistoffen, bloedtransfusie, geneesmiddelen en voeding waarbij toediening direct in het bloedvat plaatsvindt. Dergelijke intraveneuze therapieën beperken zich niet meer alleen tot ziekenhuizen, maar worden inmiddels ook in de thuiszorg toegepast. Technisch gezien kan IV-therapie op verschillende manieren worden toegediend, aangepast aan basale of geavanceerde eisen zoals door middel van zwaartekrachtinfusie of pompinfusie.
Lees meer

Infusie en transfusie accessoires

B. Braun heeft een breed portfolio op het gebied van accessoires voor intraveneuze toediening, Bij gebruik van 3-wegkranen kan de gebruiker de gewenste stroomrichting bepalen om de toediening van infusies en/of medicatie aan de patiënt te kunnen controleren. Daarnaast worden 3-wegkranen gebruikt als toegang voor het toedienen van medicatie of het aspireren van bloed. Eén of meerdere toedieningen kunnen gegeven worden via parallelinfusie. Toediening kan gedaan worden door middel van zwaartekracht of een volumetrische en/of spuitenpomp. Voor gebruik van meerdere 3-wegkranen tegelijk kunnen 3- of 5-kranenblokken worden gebruikt
Lees meer

Infuustechnologie

Met B. Braun Space is een nieuwe generatie van infuustechnologie voorhanden. Perfusor® en Infusomat® Space zijn de kleinste, lichtste en veiligste infuusapparaten van de wereld, met een breed aanbod van functionaliteiten voor ziekenhuis- en thuiszorgtoepassingen. Systeem- compatibiliteit en netwerkoplossingen zijn net zo gewoon als speciale infuusprofielen voor kritische medicijntoepassingen, anesthesie en PCA pijnbehandelingen.
Lees meer

Veneuze toegang & injectie

Het B. Braun productassortiment heeft alles wat u nodig heeft voor veneuze toegang: van intraveneuze katheters met veiligheidsclip tot geavanceerde centraal-veneuze katheters voor een intensieve infuustherapie. B. Braun heeft het meest complete assortiment intraveneuze katheters: conventioneel en veilig, met of zonder bijspuitpoort, altijd twee materiaalsoorten, met of zonder vleugels etc.
Lees meer