FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
BelgiëHome > Producten > Diabetes Verzorging

Diabetes Verzorging

Met ons gamma van producten voor diabetes kan u uw patiënten efficiënte zorg aanbieden die de huidige regels ten volle respecteert. Profiteer van deze voordelen - zowel voor uzelf als voor uw patiënten !

Bloedglucose meting

Regelmatige controle van het metabolisme is een voorwaarde voor een ideal bloedglucoseniveau. Een snelle en gemakkelijke meting van bloedglucose van patiënten met Omnitest® laat een flexibele therapie toe.
Lees meer

Insulinenaalden

Met de Sterican® insulinenaalden is de injectie vrijwel pijnloos dankzij de precies geslepen 3-facet naaldtop en de speciale deklaag.
Lees meer

Insulinespuiten

Met de juiste insulinespuiten is de injectie practisch pijnloos, dankzij de precies geslepen 3-facet naaldtop en de speciale deklaag. Apart en steriel verpakt voor uw veiligheid.
Lees meer

Pennaalden

Hoe beter de pennaald bij het individu past, hoe zachter en accurater de insuline injectie zal verlopen. En omdat niet iedereen hetzelfde is, zijn Omnican® Fine naalden nu beschikbaar in verschillende versies. Met 6, 8, 10 en 12mm lengte, dunne muur technologie en een precieze 3-facet slijpage bieden we de ideale pennaald aan voor elk individu.
Lees meer