FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
BelgiëHome > Producten > Regionaal anesthesie

Regionaal anesthesie

B. Braun is een belangrijke leverancier van producten voor regionale anesthesie en heeft een breed productportfolio om aan alle behoeften van de praktijk te voldoen. Spinale en epidurale anesthesie, perifere zenuwblokkade of postoperatieve analgesie, vindt u ons assortiment van hoogwaardige producten en dragen ten volle bij tot de sterke reputatie van B. Braun op de dynamiek van de reginale anesthesie.

Spinaal anesthesie

B.Braun is een historische speler op het gebied van spinale anesthesie. B. Braun heeft verschillende naaldslijpingen die aan uw gewoonten te voldoen: Pencan ® naald met een Pencil-point slijping, ® Spinocan naalden met een klassieke Quincke slijping en Atraucan ® naalden, een exclusieve, gepatenteerde de schuine slijping. Met Spinocath ®, kunt u continue spinale anesthesie toepassen.
Lees meer

Epiduraal anesthesie

Perifix ® is een volledig gamma van epidurale producten van B.Braun, zoals Tuohy naalden, naalden voor caudale anesthesie, katheters, complete sets en accessoires. Perifix ® zijn hoogwaardige producten en B.Braun is een voorloper met regelmatige innovaties en aandacht voor veilige procedures.
Lees meer

CSE sets

Gecombineerde spinale / epidurale (CSE) techniek.
Lees meer

Perifere regionale anesthesie

B. Braun is reeds meer dan twintig jaar een erkend speler op het gebied van perifere zenuwblokkade. B. Braun volgt de markttrends en ontwikkelt efficiënte producten zoals Stimuplex®- en Contiplex® A en D naalden en katheters, de Stimuplex HNS12 zenuwstimulator en recentelijk alle naalden en katheters voor plaatsing onder echogene begeleiding. B.Braun is nauw betrokken en ondersteunt de opleiding van artsen op dit specifieke vakgebied.
Lees meer

Elastomeerpompen

Het gamma Easypump ALR ®-elastomere pompen biedt een oplossing voor alle vormen van post-operatieve pijnbestrijding via een katheter. De pompen hebben een flexibel, zacht lichaam en zijn verkrijgbaar met een continu debiet of in een PCA (Patient Controlled Anesthesia) uitvoering.
Lees meer

Continue wondinfiltratie

Het gamma ON-Q ® PainBuster ® biedt een optimale patiëntenzorg en revalidatie door middel van effectieve analgesie en verminderde toediening van opioiden na de operatie. Het gamma ON-Q ® PainBuster ® bestaat uit multi-geperforeerde katheters of volledige sets in verschillende lengtes, debieten en volumes.
Lees meer