FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
BelgiëHome > Producten > IV Drugs

IV Drugs

B. Braun biedt injectievloeistoffen en lokale anesthetica. Alle producten zijn zowel ontwikkeld met het oog op positieve resultaten voor patiënt als uit economisch oogpunt.

IV anesthetica

B. Braun levert geneesmiddelen voor peri-operatieve toepassingen in de anesthesie, sedatie en analgesie. Voor lipofiele en/of slecht oplosbare geneesmiddelen wordt binnen de Lipuro®-technologie gebruik gemaakt van een MCT/LCT-emulsie (Lipofundin®) als toedieningssysteem, met als voordelen minder pijn bij injectie en een geoptimaliseerd lipidemetabolisme.
Lees meer

Antidota

Het woord is oorspronkelijk afgeleid van het Griekse antididonai wat 'gegeven tegen' betekent. Antidota worden in de geneeskunde gebruikt om het effect van een gif tegen te gaan of te neutraliseren, zoals bijvoorbeeld Naloxon B. Braun vergiftigingen met opiaten tegengaat en Flumazenil B. Braun voor de gehele of gedeeltelijke opheffing van de centrale sederende effecten van benzodiazepinen.
Lees meer

Antibiotica

Anti-infectiva van B. Braun worden gemengd met antibiotische en antimycotische geneesmiddelen, die worden aangeboden in Ecoflac® plus- als gebruiksklare intraveneuze 'RTU'-oplossingen. Dankzij vooraf gemengde anti-infectiva van B. Braun behoren mengprocedures tot het verleden.
Lees meer