FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
België


 
Home > Expertise > Aesculap Academy

Uw partner in opleiding en vorming

Innovatie en kennisoverdracht. Onze 'core business'.

Onze huidige maatschappij wordt geconfronteerd met een nooit geziene vraag naar medische knowhow. Innovatieve ontwikkelingen in de medische technologie, gesofisticeerde nieuwe behandelingsmethodes, strengere verplichtingen voor het ziekenhuis, kwaliteitsmanagement en ten slotte het plezier van nieuwe kennis te vergaren, hebben aanleiding gegeven tot een steeds groeiende vraag naar professionele ontwikkeling en training.

De Aesculap Academy geniet van een wereldwijde reputatie als leidend platform voor professionele ontwikkeling en training in het medisch domein. Onder de paraplu van B. Braun biedt het een ruim programma aan om dokters, ziekenhuispersoneel en -managers klaar te stomen voor de toekomst.

In 2003 besliste B. Braun België om een lokaal en onafhankelijk trainingsinstituut, Aesculap Academy N.V., met eigen financiële structuur, op te richten. Valérie Wrobel werd aangetrokken om als Aesculap Academy manager dit onafhankelijk trainingsinstituut te leiden. Talrijke workshops zagen, in samenwerking met tal van partners, sindsdien het licht.