FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
België


 
Home > Bedrijf > Filosofie

"Sharing Expertise", meer dan een belofte

Onze missie: onze kennis van alle aspecten van de gezondheidszorg ontwikkelen, bewaren en uitdiepen. Onze belofte: onze kennis en onze knowhow gebruiken, delen en uitbreiden in permanente dialoog met onze partners.

Onze kennis komt ten goede aan onze producten en diensten, die de drie basiswaarden van onze bedrijfscultuur belichamen:
innovatie,
efficiëntie en
duurzame ontwikkeling.

B. Braun is een van de belangrijkste spelers in de gezondheidsmarkt. Het is dan ook onze missie om prioriteit te geven aan de beste behandeling voor elke patiënt en om gezondheidsprofessionals te begeleiden: ziekenhuispersoneel, verplegend personeel, apothekers, artsen en thuiszorgwerkers.

Allemaal verwachten zij producten en diensten van onberispelijke kwaliteit die een toegevoegde waarde betekenen in de dagelijkse uitoefening van hun beroep. Al meer dan 175 jaar lang vormen de behoeften en de verwachtingen van de klant onze leidraad.

"Sharing Expertise" vat onze aanpak en onze realiteit samen: partner zijn van onze klanten, die steeds talrijker worden dankzij onze expertise op het vlak van producten, diensten, behandelingen, technieken en methodes. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze kennisuitwisseling die cruciaal is voor de vooruitgang in de gezondheidszorg.