FR  |  NL
Home   |  Contact   |  Worldwide
België


 
Home > Bedrijf > Bedrijfsprofiel

Competenties met elkaar verbinden

Onze entiteiten bundelen hun expertise en coördineren hun activiteiten op het terrein om een betere dienstverlening te bieden aan zowel gezondheidsprofessionals als patiënten. Ons netwerk is onze kracht.

B. Braun is een van de grootste leveranciers van gezondheidsproducten ter wereld.

Onze drie divisies spelen in op verschillende behoeften: die van de ziekenhuizen, de chirurgie en de privégezondheidszorg (thuiszorg en dokterspraktijken). Bovenop onze producten en diensten bundelen wij de expertise en de medische doorbraken van onze verschillende specialisatiegebieden om globale oplossingen te kunnen aanreiken.

Onze activiteitendomeinen
De divisies Hospital Care en Aesculap, die zich richten op de ziekenhuizen, stellen betrouwbare oplossingen voor aan artsen, gezondheidsprofessionals, apothekers en ziekenhuisdirecteurs om patiënten optimaal te behandelen.

De divisie Aesculap concentreert zich vooral op de producten en diensten die nodig zijn voor alle essentiële chirurgische processen.

De divisie Hospital Care voorziet de ziekenhuizen van infuus- en injectieoplossingen, en van alle medische producten voor eenmalig gebruik.

De divisie OPM (Out Patient Market) focust dan weer op de zorg voor patiënten die het ziekenhuis hebben verlaten en op medische producten voor chronisch zieken of patiënten onder langdurige behandeling buiten het ziekenhuis.